Lépjen kapcsolatba velünk

OMES - Szolgáltatásaink
Felelős műszaki vezetés

Felelős műszaki vezetés

Kivitelezések teljes körű szakfelügyelete, különböző szakterületek műszaki és organizációs összehangolása. Egy építkezés kivitelezése során a felelős műszaki vezetés szerepe döntő fontosságú, hiszen valakinek koordinálni kell a munkafolyamatokat. Az OMES Mérnök Kft. felelős műszaki vezető szakemberei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így hatékonyan tudják összehangolni a kivitelezés egyes folyamatait, fázisait.

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés a vonatkozó MSZ előírások, valamint a Magyar Mérnöki Kamara irányelvei szerint meghatározott vizsgálati metodika. Rendszeres tevékenység a teljes építési idő alatt.Igény esetén helyszíni konzultáción való részvétel. Az alapos műszaki ellenőrzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a tervezett beruházás az építési előírásoknak és műszaki terveknek megfelelően történjen. Cégünk műszaki ellenőr szakemberei precízen, gyakorlottan végzik feladatukat annak érdekében, hogy az esetleges problémák időben kiküszöbölhetőek legyenek.

Munkavédelem

Munkavédelem

Munkavédelmi szaktanácsadást és ellenőrzéseket is vállalunk.

Project vezetés / Konzulens Mérnöki Tevékenység

Project vezetés / Konzulens Mérnöki Tevékenység

Az építési beruházás megvalósításához szükséges valamennyi mérnöki tevékenység - mely tartalmazza a tervezés összes fázisát, az engedélyeztetéseket, a kivitelezők pályáztatását, az építési- és garanciális időszak alatti helyszíni felügyeletet. Folyó tervezési folyamatba való bekapcsolódás. Költségmegtakarítási, kivitelezési és üzemeltetési szemszögből történő szaktanácsadás.

Anyagbeszerzés

Anyagbeszerzés

Teljeskörü anyagbeszerzés minden területen az egész országban.

E-napló vezetés

E-napló vezetés

Vállaljuk az elektronikus építési napló megnyitását és napi szintű vezetését, megkönnyítve ezzel az építtetők, alvállalkozói és kivitelezők munkáját. Egy megbízási szerződés keretei között ideiglenesen feljogosít, hogy az Ön nevében (személyes ügyfélkapun keresztül) rögzítsük az Ön által meghatározott adatokat. E-napló vezetés, napi szinten szükséges tartalom, mindennap mikor munkavégzés történt...